Новини

 

Корт №5 и №6 бяха покрити с балон!

Цена за час в балона е 25 лв.Резервации може да си направите онлайн или на познатия Ви телефон!

От 13.11.2015 стартира закриването на 5-ти и 6-ти тенис кортове с балон. Бихме желали да Ви се извиним за неудобството. Двата корта временно няма да се ползват, съответно и резервациите за тях ще са невалидни. За повече информация можете да се обадите на телефона за резервации.

Касата на "Спортен комплекс Спартак" -  Варна работи без почивен ден с работно време oт 09:00 до 19:00 часа.

Очаквамв Ви на ул. "Селиолу" №39 в администрацията до кафе клуб "Спартак" -

/зад футболните мини- игрища - в ляво на стадион Спартак/ телефон: 052/ 825 913

12.07.2013г

"Спортен Комплекс Спартак" - Варна предоставя възможност за резервация на 6 новоизградени тенис корта.

Тенис кортовете са с класическо игрално поле 36/18м с шамот. Като под традиционното покритие е разстлана модерна, уникална за Варна  настилка, осигуряваща допълнителен комфорт на любителите на аристократичния спорт.

За зимния период предстои закриване на 4 от тенис кортовете със съоръжения тип 'Балон' които гарантират 4 сезонни условия и удобство за активен спорт.

Източник: Пресцентър СК Спартак

15.10.2011г

Нова зала за пресконференции, кафене и място за срещи на фен клуба, както и нови съблекални за спортистите бяха открити официално днес на стадион „Спартак“ във Варна. След официалното прерязване на лентата всички гости се почерпиха в новия фен клуб, чийто модерен интериор е решен в цветовете на тима.

Новооткритата днес сграда се намира до игрищата за мини-футбол и съблекалните са предвидени именно за ползващите двата терена с изкуствена трева. Това е пореден етап от модернизирането на стадион "Спартак" и прилежащата му територия.

Източник: versia.bg

27.09.2011г

Спортен комплекс "Локомотив" бе открит тази вечер във Варна в напълно преобразен модерен вид. На мястото на бившата сгурия са изградени ново футболно игрище с последно поколение изкуствена настилка и лекоатлетическа писта. "Локомотив" има още един нов футболен терен с естествена трева, а предстои доизграждането на още няколко съоръжения.


Перфектно подготвеното спортно съоръжение бе открито тази вечер от Кирил Йорданов, в присъствието на изп. длъжността кмет на Варна Коста Базитов, Павел Димитров, шефът на ОП “Спортни имоти” Петър Пасев и председателят на Общинския съвет Николай Апостолов. Специален гост на тържеството беше най-добрата българска лекоатлетка Ваня Стамболова. Пистата е с 4 коридора с дължина 400 м. Новият стадион е с последен модел покритие, с размери 100-60 м, позволяващо провеждането на официални футболни срещи. Открита бе и щурмова стълба на 4 етажа и учебна кула за провеждане на състезания за пожарникари. Всичко това, като цифри е 1 000 100 лв. участие на Община Варна. Изпълнител е фирмата “Инжстройинжинеринг”, както и фирма “Есен”.


Лекоатлетите проведоха демонстративни бягания на 100 метра. Младите таланти на футболния "Спартак 1918" изиграха двубой, а пожарникарите показаха своите умения на стената.
 

Източник: football24.bg 

28.12.2010г

Две от игрищата, разположени в непосредствена близост до стадион „Спартак”, бяха официално пуснати в експлоатация, съобщават от спортниякомплекс. Лентата прерязаха кметът на Варна Кирил Йорданов и председателят на Общинския съвет Николай Апостолов.

Първи на модерните спортни площадки стъпиха най-малките представители на детско-юношеската школа на футболен клуб „Спартак 1918” – деца,родени 2000 и 2001 година, с треньори Димитър Митов и Димитър Боев. На съседния терен сили премериха представители на феновете на ФК „Спартак 1918”. Първите удари в двата двубоя бяха дело на кмета и на председателя на местния парламент.

Спортните площадки са първи етап от мащабен проект, състоящ се от миниигрища за футбол с изкуствена настилка, тенис-кортове, многофункционална фен-зона, зала за пресконференции,  съблекални и зони за отдих. Инвеститор е спортен комплекс „Спартак” с главен акционер„Инжстрой холдинг”.

Строителството на многофункционалната спортна база стартира в края на август в рамките на тържествата, посветени на 92-та годишнината отосноваването на Футболен клуб „Спартак”. Проектът се реализира на два етапа.

Първият етап от строителството включва две мини футболни игрища с изкуствено покритие, всяко с игрално поле 20/40 м., и паркинг. Под двете минифутболни игрища е изградена италианска дренажна система от нов тип, съобразена с изискванията на БФС и съвременните европейски практики. Модерното осветление ще дава възможност за използване на спортните площадки за масов спорт и в тъмната част от денонощието.

Изпълнителите на проекта заявиха, че строителните дейности няма да спират през зимния сезон и спортният комплекс ще продължи да бъде изграждан по предварително начертания график.

Източник: Дарик Варна